Forever Living och Aloe vera

 

Inuti Aloe verans blad finns den trögflytande gelén. Precis som i många andra grönsaker består saften, eller gelén i detta fall, till största delen av vatten. Men gelén innehåller också viktiga ämnen, däribland växtämnen, som samverkar i en komplex balans med t.ex. vitaminer, mineraler, aminosyror, sackarider och enzymerför att bevara din hälsa. Det gör Aloe veran till en nyttig grönsak för dig som vill må bra.

Från att huvudsakligen ha använts för utvärtes bruk har Aloe veran fått utökad användning. Genom sin effekt på mage/tarmsystemet utgör Aloen ett intressant kosttillskott. Den håller slemhinnan i magen i form och ökar upptaget av vitaminer i kosten. Aloe vera bevarar också balansen mellan goda och dåliga bakterier och motverkar en för sur miljö i magen.

Inom hudvården har Aloe vera alltid spelat en betydande roll, inte minst på grund av att den tillför både fukt och näring.

 

Det finns även ett flertal andra produkter i sortimentet, bland annat så är Forevers Omegakapslar ”Arctic Sea” mycket omtyckta.

 

Forever Living startades 1978 i Arizona och är ett företag med återförsäljare världen över.

Jag har valt att bli återförsäljare av dessa produkter, då det är produkter med mycket hög kvalitet.

Forever använder sig av en patenterad stabiliseringsmetod som gör att den är identisk med färsk Aloe vera. Produkterna är certifierade med IASC som bevis på att det är högsta kvalitét.

Forever har också en ”Nöjd kund garanti”. Är du inte nöjd med ditt köp kan du skicka tillbaka varan tillsammans med kvittot inom 90 dagar. Du får då pengarna tillbaka antingen varan är oanvänd, helt eller delvis använd.

 

Här finner du samtliga produkter.

 

 

Telefon:

0709 19 92 90

E-mail:

brittmarie@hovsam.se

 

Adress:

HovSAM

Brittmarie Hovnert

Hovsnäs 310

592 92 Vadstena

Copyright © All Rights Reserved